Нещо лятно - тропически мотиви в декора

18/08/2016, 03:00:00
Оценка 4.6 от общо 64 гласа
18/08/2016
Тагове:
Нещо лятно - тропически мотиви в декора

Представяме ви една завръщаща се тенденция в декорацията на дома: тропическите мотиви. Преди години те бяха абсолютен хит, после разбира се модата им „затихна” за известно време за да се звърне отново с пълна сила, защото както знаем най – актуалното ново е добре забравеното старо!

Тропическите елементи намират широко приложение в декора на дома: от тапети или фототапет на стената, стикер на стъкло, декоративен текстил – пердета, възглавнички, покривки, спално бельо до декорация на кухненски съдове.

Богатата палитра от цветове предоставя много възможности за различни смели или традиционни комбинации и ги прави подходящи за всяко помещение в дома.

Най – често срещаните тропически мотиви избразяват птици и други животни от джунглата, палми, екзотични растения и плодове. Те придават позитивно лятно настроение и са отличен избор за слънчеви и топли жилища с нестандартна визия.

Разбира се за да не постигнете обратен ефект е важно да не прекалявате с тропическите мотиви в интериора. Те се съчетават най – добре с изчистени и семпли помещения с едноцветен декор иначе рискувате да се стане прекалено шарено. 


Представяме ви една завръщаща се тенденция в декорацията на дома: тропическите мотиви. Преди години