Фототапети за уникален облик на дома

23/10/2015, 03:00:00
Оценка 4.5 от общо 46 гласа
23/10/2015
Тагове:
Фототапети за уникален облик на дома

Жилището ви се нуждае от освежаване? Омръзнало ви е да гледате скучните стени и искате да внесете разнообразие в интериора, но нямате възможност за основен ремонт? Фототапетът е лесен  и бърз начин да освежите дома си без да влагате много средства.

До преди няколко години фототапетите изобразяваха основно пейзажи, докато днес разнообразието от картини за стената е наистина голямо.  Декорирането на стената създава уютна и гостоприемна обстановка у дома, също така може да прикрие някои несъвършенства без да се налага цялостен ремонт на стената.

Какви фототапети да изберем?

Детски фототапети

Детската стая може да бъде превърната в истински откъс от приказка с помощта на подходящ тапет или стикер за стена. Любимите анимационни герои на вашето дете могат да го радват постоянно от стената. Най – предпочитаните фототапети за детска стая изобразяват животни, морското дъно, приказни герои.

Фототапети с пейзажи

Природните и градски пейзажи са най – често използваните фототапети, тъй като са подходящи за всяка стая. Тапети с бамбукови пръчки или зелени поля ще създадат невероятна свежа атмосфера в дома и усещане за близост с природата. Градските пейзажи са особено подходящи за всекидневната.

Фототапети с карти

Актуални напоследък са фототапети, изобразяващи географски карти. Ако обичате пътуванията може да отбелязвате на фототапета дестинациите, които сте посетили.

Фототапети с флорални мотиви

Фототапетите с цветя са винаги актуални и предпочитани. Избират се основно за дневната, трапезарията, спалнята. Красиви рози, разцъфнали орхидеи, лавандулови поля или свежа пролетна градина могат да красят дома ви и да създават добро настроение.

Фототапети с животни

Картините, изобразяващи животни са подходящи за всяко помещение в дома, както и за офиса.

Фототапетите както и стикерите както на цялата стена, така и на части от нея. Добре е цветовете на фототапета да контрастират с основните, използвани в стаята. Така тапетът ще се превърне в красив акцент. Предлагат се и водоустойчиви варианти, подходящи за банята. Съвременните фототапети и пана се изработват по нови и модерни технологии и се отличават с усет към детайла, за да задоволят и най – изтънчения вкус. Те са същинско произведение на изкуството, което ще придаде нов, различен и уникален облик на вашия дом.

По отношение на изображенията разнообразието е огромно – плодове и зеленчуци, графики, репродукции на произведения на изкуството, фото пана, ретро картини, каменни стени. Предлагат се варианти за всеки стил и вкус. 

Източник: Фототапети24


Жилището ви се нуждае от освежаване? Омръзнало ви е да гледате скучните стени и искате да внесете ра