Грижа за градината с качествени инструменти от profimag.bg

18/05/2020, 10:17:02
Оценка 5 от общо 3 гласа
18/05/2020
Тагове:
Грижа за градината с качествени инструменти от profimag.bg

Пролетта е вече в разгара си, а заедно с нея настъпва и времето за усилена работа в градината. Хубавата градина изисква много усилия, особено през първите топли седмици. Като се започне от подготовката на почвата за засяване до почистването от плевели и подрязването на овошките.

За да свършите работата добре са нужни правилните, но и истински качествени градински инструменти и аксесоари. Вече можете да откриете всичко, което Ви трябва за поддръжката на дворното пространство в най-новия магазин за инструменти Profimag.bg.

Всичко за градината достъпно лесно онлайн

Пазаруването онлайн улеснява избора на точен инструмент, като предоставя широк избор, лесна филтрация по приложение и вид както и подробна техническа информация. Лесно ще намерите и специализирани градински инструменти. Допълнително, Ви спестява нуждата от посещение на физическа локация, като получавате продуктите си директно до врата.

Ако е дошъл момент за подмяна на старите инструменти или пък тепърва попълвате оборудването си, разгледайте предложенията на магазина в няколко основни направления:

За обработка на почвата

Сред продуктите ще намерите лопати, гребла за разрохкване и събиране на листа и компактни кирки.

Инструменти за овощарството, поддръжката на храсти и жив плет

Предлагат се специализирани инструменти, като професионални лозарски ножици, ножици за клони и кастрене на храсти, такива за високо рязане, както и градински триони.

Аксесоари за напояване

За напояването на градината се предлагат трислойни и четирислойни маркучи, разпръсквачи с различни функции, поливни пистолети и подходящи бързи връзки и фитинги за сглобяване на поливна система.

Брадви сечене и цепене

Не са пропуснати и брадвите, които са в голямо разнообразие – с дълги или къси дръжки, с изместен център или пък компактни къмпинг брадвички.

Градински аксесоари

Включен е избор от покривала за дърва, пръскачки и пулверизатори, фенери и много други.

TRUPER – марка инструменти от световен клас

Ако търсите инструменти, които няма да Ви предадат през годините и държите на удобството при работа ще намерите голям избор на Profimag.bg. Онлайн магазинът е официален представител за България на една от най-популярните марки в Мексико и Южна Америка – TRUPER.

TRUPER е производител с над 50 годишна история в производството на ръчни инструменти, а днес е и един от най-мащабните износители в Мексико. Разполагайки със собствен център за контрол на качеството и извършване на тестове, успява да предложи инструменти, отговарящи на световните стандарти. Поради тази причина тяхна продукция намира място в някои от популярните вериги тип „Направи си сам“ в САЩ – един от най-взискателните към качеството пазари в света.

Какво отличава инструменти TRUPER

Производителят залага на материали, доказали своята устойчивост при дългогодишна употреба на инструментите. Дръжките на лопатите, брадвите и кирките са изработени от твърда американска дървесина, защитени с покритие от лак. Предлагат се и варианти с двукомпонентни и анти-вибрационни дръжки. В онлайн магазина можете да намерите една от професионалните серии лопати TRUPER с гарантирана 5, 10 годишна или доживотна гаранция.

Работните части на инструментите са изработени от високолегирана стомана с полирани или оксидирани повърхности, които предпазват от корозия и задържане на замърсявания. Лозарските ножици са допълнително закалени с дизайн улесняващ работата – със застъпващи се или прави остриета, с остриета под ъгъл, с пружинен механизъм и много други екстри.

Трионите TRUPER в каталога на магазина със закалени зъби и троен режещ ръб, което позволява рязане и в двете посоки. Инструментите са с максимално олекотени, а някои от тях са сгъваеми.

Обърнато е внимание и на комфорта при захващане. По-голямата част от продуктите са с ергономични дръжки с форма, която намалява нуждата от упражняване на сила при работа.

Поливните аксесоари, като пистолети, разпръсквачи и бързи връзки са изработени от устойчиви на температурни разлики и удари ABS или полипропилен. Тези материали гарантират, че компонентните на поливната система няма да се пропукат при пряко излагане на слънце или при ниските температури през зимата. Аксесоарите за поливане идват и с множество функции, които гарантират равномерното напояване на площите,  както и предотвратяват излишен разход на вода.

Качеството е най-добрата инвестиция

Имайки градина знаете колко много грижа изисква тя. Инвестицията в качествени и специализирани инструменти не само ще улесни работата, но и гарантира, че се грижите за градината правилно. Изборът на подходяща лозарска ножица е важен за здравето на овошките след резитбата, леката и удобна за захващане лопата позволява лесно да оформяте лехи на тясно пространство, а силно заточената брадва с балансирано тегло намалява наполовина времето за сечене.

Градинските инструменти TRUPER в Profimag.bg гарантират и че няма да се налага да подменяте оборудването си след един или два сезона. Ако не сте сигурни какво точно Ви трябва попитайте онлайн консултантите, които ще Ви насочат към правилния избор според Вашите нужди и бюджет.

Открийте пълната продуктова гама и изберете подходящите инструменти за Вашата градина.


Пролетта е вече в разгара си, а заедно с нея настъпва и времето за усилена работа в градината. Хубав