Огън и вода в удивителна хармония в градината

17/06/2017, 00:10:05
Оценка 4.5 от общо 86 гласа
17/06/2017
Тагове:
Огън и вода в удивителна хармония в градината

Градината е място, което съчетава основните елементи на живота – земя, въздух, вода и огън в учудваща хармония. Тя е нашето кътче природа и вероятно за мнозина се превръща в любимо местенце за отмора през топлите дни.

За да й се насладим напълно можем да развихрим въображението си и да я декорираме по най – различни начини, да засадим красиви и ароматни растения, да я обзаведем с удобни мебели и не на последно място да зарадваме сетивата си с невероятното съчетание от огън и вода.

Водата в градина

Вероятно и вие като нас си мечтаете за къща с басейн. Несъмнено това е удоволствие и забавление за малки и големи. Ако обаче не разполагате с достатъчно място и средства за изграждане и поддържане на басейн, то има и много други начини да се наслаждавате на водна площ в двора си. Може да създадете малко градинско езеро, което ще се превърне в чуден дом за рибките ви. Други често срещани варианти са декоративен поток, водопад или фонтан. Приятното бълбукане на водата носи неповторимо спокойствие, хармония и баланас в градината и в душата ви.

Огънят в градината

Има ли нещо по – романтично и приятно от това в прохладна вечер в края на лятото да се поседнете с питие край огъня в градината? Вариантите да се насладите на трептящия огън в двора си са много – изграждане на зидана камина, открито огнище, камина на биоетанол, а защо не и градински факли.

Ромоленето на водата, съчетано с танцуващите пламъци на огъня ще създаде истински оазис във вашия двор!


Градината е място, което съчетава основните елементи на живота – земя, въздух, вода и огън в у