Да създадем уникален двор

03/08/2017, 16:39:01
Оценка 4.5 от общо 41 гласа
03/08/2017
Тагове:
Да създадем уникален двор

Ако обичате да прекарвате време на открито в градината, то със сигурност търсите идеи как да превърнете двора в уютно, приятно и забележително място. В разгара на лятото ще се опитаме да ви вдъхновим да създадете своя уникален двор:

Камина за неповторими вечери

Камината е притегателен център в двора. Около нея може да се обособи кът за хранене или почивка, да се организират партита, семейни събирания, да се радвате на романтични летни вечери.

Кухня или бар на открито

Както не веднъж сме казвали кухнята е сърцето на всеки дом. Е, така и външната кухня е сърцето на двора. Освен, че ще се улесните като прехвърлите кухнята навън, то има и голяма вероятност да си намерите помощници в готвенето. Какво по – хубаво?

Водата в градината – нотка спокойствие

Малко езеро, изкусвен фонтан или водопад ще внесат баланс, спокойствие и прохлада в градината ви.

Придайте романтика

Омагьосващата сила на огъня ще придаде чар и неповторимо романтично излъчване на двора ви. Камина, открито огнище или градински факли ще съдадат приказно настроение. Може да заложите на елегантно и ненатрапчиво осветление с градински фенери, висящи лапми, свещници или LED саксии.

Удобни мебели за приятно прекарване

Разбира се за да бъде прекарването ви на открито приятно и желано, комфортът е много важен! Затова и си струва да инвестирате в качествени градински мебели, които ще ви служат дълго и ще очароват вашите гости с удобство и стилна визия.

Кътче зеленина

По този въпрос едва ли има нужда да се говори много...градината е това, което е заради растенията в нея! Те и вдъхват живот, внасят прохлада, пазят от преките слънчеви лъчи, силните ветрове и любопитните съседски погледи. Те радват очите и сърцата ни и присъствието им в двора е неизменно.

Осветлението има значение!

Както вътре в дома, така и навън осветлението е важна част от целия дизайн. Ако организирате семейни събирания, романтични вечери или партита с приятели след залез слънце, то заложете на добро и достатъчно осветление. То помага за добрата ориентация в двора и за сигурността на дома. Важно е добре осветени да бъдат пътеките, къта за вечеря, стъпалата, басейна.


Ако обичате да прекарвате време на открито в градината, то със сигурност търсите идеи как да превърн