Идеи за завеси за всеки вкус

05/01/2017, 16:10:25
Оценка 4.5 от общо 83 гласа
05/01/2017
Тагове:
Идеи за завеси за всеки вкус

Пердетата и завесите са важна част от интериора на всяко помещение. Те най – често са първото, към което несъзнателно поглеждаме щом влезем в стаята. Освен, че придават уют и са търсен декоративен елемент, те ни предпазват от слънчевите лъчи и любопитните погледи, създават уединение и уникален облик на нашия дом.

Пердетата и щорите придават завършен облик на помещението и е важно да се вписват в цялостния стил на обзавеждане.

Неутрални, но стилни

Ако съществува решение, с което не може да сгрешите – това са дългите завеси в неутрален цвят. Те са винаги актуални и подхождат на почти всеки стил. Лесно се съчетават с останалите цветове в стаята и стоят ненатрапчиво и елегантно.

Вечната класика

Те остаряват, но не излизат от мода - пердетата в класически стил! Колкото и да са красиви обаче, те не пасват на всеки интериор, затова внимателно обмислете дали има с какво да ги съчетаете.

Деликатна елегантност

Съчетанието между поли-прозрачни текстилни щори и плътни пердета в неутрален цвят несъмнено е практично и ефектно. Завесите не се набиват на очи, но в същото време изпълняват основната си роля да затъмняват помещението в желатана от вас степен и да предпазват от любопитни погледи.

Атрактивни къси пердета

Закачливите къси пердета са интересно и удобно решение. Те се избират най – често за кухнята, но могат да намерят приложение и в останалите стаи в дома.

Дръзки контрасти

Ако търсите смела и атрактивна визия за вашия дом заложете на пердета в контрастни цветове. Особено актуална са завесите в черно и бяло.

Ярка и цветна визия

Разнообразете изчистения интериор в неутрални цветове с перде в ярки и ефектни шарки.

Семпъл и изискан облик

Семплите и елегантни пердета с изчистен дизайн са отлично решение за модерното жилище.

Стил и практичност в едно

Комбинацията от традиционни хоризонтални щори и ефирно перде е елегантно и функционално решение за всеки интериор. С помощта на щорите може да контролирате количеството светлина, която влиза в стаята, а пердето придава уют и чар на интериора.


Пердетата и завесите са важна част от интериора на всяко помещение. Те най – често са първото,