Всекидневни в рустикален стил

29/10/2014, 03:00:00
Оценка 4.6 от общо 86 гласа
29/10/2014
Тагове:
Всекидневни в рустикален стил

Уникалните дизайни на всекидневни в рустикален стил, които ще ви покажем съчетават в себе си естествено дърво, камък и огън, неповторима комбинация от природни елементи, която ги прави да изглеждат натурално и да излъчват топлина и уют.

Богатите орнамети и винтидж мебели са запазена марка на рустикалния стил. Цветовете могат да бъдат както светли – бяло, бежово, светли неутрални, така и по-тъмни – основно кафяво, ръждиво-червено.

Подът най-често е от дърво в тъмната гама, но може да бъде и от камък. Почти задължително  е присъствието на тежки килими в монотонни цветове.

Мебелите също са от етествени материали, меката мебел най-често е от натурална тъмна кожа. Предпочитат се масивни мебели, без остри ръбове и форми.

За декорации най-често са предпочитани рога на различни животни, трофеи, предмети от традиционния бит, сувенири от камък, желязо, дърво. Интересен и нестандартен полилей е почти задължителен елемент, макар че ако в стаята има много мебели и аксесоари, може да се заложи на по-семлпа лампа или луни, за да се избегне претрупания ефект.

Наред с дървото, елементи от ковано желязо са сред най-често срещаните в обзавеждането в рустикален стил.

Камината е много важен акцент във всекидневната в рустикален стил. Тя излъчва топлина и комфорт. А в комбинацията с камък създава невероятно усещане за близост с природата.

Ако искате да обзаведете всекидневната си в традиционен или модерен рустик стил най-важното е да заложите на естествените материали, подбрани според вашия вкус и ръчно направените аксесоари. Ще си създадете атмосфера, в която витае топлина, уют и невероятна хармония.


Уникалните дизайни на всекидневни в рустикален стил, които ще ви покажем съчетават в себе си естеств