Идеи за тапети в хола

29/07/2017, 00:55:56
Оценка 4.4 от общо 70 гласа
29/07/2017
Тагове:
Идеи за тапети в хола

При избора на тапети за хола трябва да се вземат предвид големината и формата на помещението, количеството светлина, подовата настилка, обзавеждането. По отношение на материала, тапетите могат да бъдат от хартия, текстил, акрил, винил и др. При избора е важно да обърнете внимание дали покритието може да се мие, особено ако имате малки деца или домашни любимци.

С помощта на тапети може да освежите дневната като превърнете едната стена в интересен акцент, благодарение на фототапет. Ако помещението е достатъчно голямо може дори да използвате различни тапети на различните стени.

Тапетите ще ви помогнат да прикриете недостатъците по стените. Те могат също така да създадат оптическа илюзия за по – голямо пространство, затова в малките стаи заложете на светли цветове за тапети.

Благодарение на тапетите може да оформите различни зони във всекидневната. Това е практично решение когато стаята е комбинация между хол и кухня. Така например може да заложите на тапети в нежни пастелни тонове, които да оформят къта за почивка, атрактивен фототапет или ярки контрастни тапети пък ще придадат невероятен чар на кухнята или зоната за хранене.


При избора на тапети за хола трябва да се вземат предвид големината и формата на помещението, количе