8 идеи за обновяване на спалнята без ремонт

02/10/2020, 10:47:42
Оценка 5 от общо 2 гласа
02/10/2020
Тагове:
8 идеи за обновяване на спалнята без ремонт

Искате да освежите интериора в спалнята, но нямате време или средства за ремонт?

Вижте 8 идеи как може да обновите стаята бързо и ефектно

Добавете цвят

Ако спалнята ви е в неутрални тонове, които вече са ви доскучали можете лесно и бързо да раздвижите интериора чрез ярък, цветен акцент. Това може да бъдат пъстри завеси, нова покривка за леглото, интересни декоративни възглавнички, килимче в свежи цветове, ярък пуф фотьойл или пък нова картина за стената.

Разнообразете текстила

С помощта на различни материи и цветове, текстилът може да придаде ново и ефектно излъчване на вашата спалня. Дали ще бъде шалте от кадифе или кашмир, възглавнички с интересна бродерия и копринени панделки или мек, пухкав килим – решавате вие.

Не пренебрегвайте възглавниците

С помощта на интересни декоративни възглавнички може лесно и бързо да обновите визията на спалнята без да влагате много средства. С различни калъфки може да се радвате на разнообразна атмосфера, според настроението.

Обновете таблата на леглото

Дървената табла може да бъде пребоядисана, а текстилната – претапицирана. В комбинация с нова покривка за леглото, спалнята ще изглежда освежена и модерна.

Нови завеси

Нови щори или пердета винаги променят коренно облика на всяко помещение. За спалнята са подходящи плътни завеси в комбинация с деликатно тюлено перде, римски щори или роло-щори. Разнообразието от материи, цветове и десени ще ви даде възможност да постигнете мечтаната визия и комфорт.

Обновете осветлението

Стилна нощна лампа, осветление около огледалото, красив абажур или компактни и елегантни стенни лампи ще преобразят интериора на спалнята.

Нестандартно нощно шкафче

Заменете старото нощно шкафче с оригинално и ефектно такова. Чудесна работа ще свърши боядисано дървено пънче или ретро куфар.

Поставете фототапет

Един лесен, бюджетен и бърз начин да декорирате скучните стени е чрез поставянето на фототапет. Той ще придаде съвсем нов облик на спалнята, а най-хубавото е, че поставянето и свалянето му са лесни и може да бъде заменен винаги когато ви омръзне.


Искате да освежите интериора в спалнята, но нямате време или средства за ремонт? Вижте 8 идеи как м