Жълто и лилаво - очаквано добра комбинация

19/05/2016, 03:00:00
Оценка 4.5 от общо 83 гласа
19/05/2016
Тагове:
Жълто и лилаво - очаквано добра комбинация

Този малък и кокетен апаратамент е само 52 кв. м. , но представя комфортен и модерен дизайн. Той съчетава в себе си цвят, свежест и уют. За основен е избран жълтия цвят, който напомня за топлината на слънчевите лъчи.

Интерорът в жълто зарежда с енергия, създава приятно настроение и комфорт. Лилавите акценти придават закачлива нотка и правят жилището да изглежда кокетно, изискано и уютно.

Въпреки малките си размери, апаратментът съчетава в себе си всичко необходимо – дневна зона с кът за почивка, кухненски бокс, спалня, антре и баня с тоалетна.

За кухненския бокс е избран жълт цвят, а лакираната повърхност на шкафовете ефектно отразява слънчевата светлина и създава усещане за по – голямо пространство.

Спалнята е отделена от дневната зона с плъзгаща врата, която е отлично решение за малки жилища.

За спалнята са избрани виолетви нюанси и красив цветен принт над леглото. Лилавият цвят създава усещане за хармония, нежност и романтика в спалнята.

За антрето е избран светъл цвят и голямо огледало, което създава обем.

В банята също се разчита на светли цветове, подходящо осветление и голямо огледало, които да придадат пространство. Въпреки малките й размери, в нея е поместена дори вана.


Този малък и кокетен апаратамент е само 52 кв. м. , но представя комфортен и модерен дизайн. Той съч