Кухня с трапезария в еко стил

22/03/2022, 15:45:43
Оценка 5 от общо 2 гласа
22/03/2022
Тагове:
Кухня с трапезария в еко стил

Зелените, еко технологии и решения навлязоха стремително в живота и домовете ни. Това, разбира се, се отрази и на интериора на жилищните помещения. Кухнята, която ще ви представим днес е същинско доказателство за подема на тези тенденции.

Кухненското обзавеждане е в черно и бяло с акценти в дървесен декор и гланцирани повърхности, типични за модерния интериор.

Гърбът на кухнята имитира шарени дъски. Шкафовете са в минималистичен стил, а плотът е имитация на гранит.

Несъмнено, погледът ни е привлечен от акцентната стена, покрита с панели, имитиращи дървесен мъх. Красотата ѝ е допълнена от дървената ламперия, която допълнително подсилва усещането за свързаност с природата и горския полъх на интериора.

Съседната стена е решена в красива декоративни мазилка в свежо зелено. За допълнителен декоративен ефект е прибавено скрито осветление. Там са вградени фурната и микровълновата печка.

Еко интериорът ни представя още настилка от качествен ламинат, имитиращ естествено дърво, маса с олекотена конструкция и деликатни завеси в бяло и зелено, които придават уют.

Трапезарията разполага и с бар плот от изкуствен камък, който може да се използва за като помощна маса при сервиране както и за бърза закуска или питие след работа.


Зелените, еко технологии и решения навлязоха стремително в живота и домовете ни. Това, разбира се, с