Кухня 2019 - ТОП тенденции

27/02/2019, 11:44:08
Оценка 5 от общо 2 гласа
27/02/2019
Тагове:
Кухня 2019 - ТОП тенденции

Вижте как ще изглежда модерната кухня през 2019 година

Кухня в тъмни цветове

През тази година белият цвят и всички светли тонове в кухнята ще бъдат заменени от тъмни нюанси. Модерни са черно, тъмнокафяво, тъмносиньо, тъмнозелено и сиво. Ако тези нюанси ви идват твърде мрачни може да ги съчетаете с бяло, светлосиво, бежово.

Кухненско обзавеждане в два тона

Различен цвят на горните и долните шкафове създава динамика и раздвиженост в кухнята. Това е добро решение и когато искате да добавите светъл цвят в тъмната кухня.

С внимание към детайлите

В модерната кухня е изпипан всеки детайл. Много дизайнери превръщат аспираторът във фокусна точка в помещението и то има все по – атрактивен дизайн. Модерни са кухните в стил „италиански ресторант“, който е смесица между модерен и индустриален стил. За него са характерни лофт елементи като грубо необработено дърво, метални повърхност, модерни индустриални лампи, черна дъска на стената.

Оригинален таван

Таванът в кухнята през 2019 година определено ще привлича погледа. Може да заложите на таван в два цвята или на интересен фотопечат.

Медни аксесоари

Това е едно от малкото запазили се тенденции от последните години. Медните и брознови аксесоари остават хит във всяко помещение.

Ярки цветове

Ярките контрастни цветове също ще бъдат модерни през 2019 година. Светлосиньо и жълто или тъмносиньо и оранжево ще са сред успешните цветови комбинации в интериора на кухнята.

Модерен стил

Кухнята в модерен стил е функционална, семпла, елегантна без излишни декорации.

Еко стил

В еко стила на почит са естествените материали. Кухнята в еко стил е обзаведена в дърво, в топли земни нюанси, може да има жива зелена стена като декоративен акцент.

Модерни са още шкафове с вградени дръжки, кухня със скандинавски облик или хай – тек визия. По отношение на материалите, използват се главно дърво, стъкло, декоративни тухли, мазилка. Запазва се тенденцията за кухненски остров или бар – плот. 


Вижте как ще изглежда модерната кухня през 2019 година Кухня в тъмни цветове През тази година бе