Стилни бани в черно и бяло

22/08/2018, 14:46:03
Оценка 5 от общо 2 гласа
22/08/2018
Тагове:
Стилни бани в черно и бяло

Комбинацията между черно и бяло е класика, която вероятно никога няма да излезе от мода. Контрастът межу двата цвята създава хармонична и изискана обстановка. Банята в черно и бяло излъчва лекота, елегантност и стил. Освен това тези два цвята са отлична основа за ярки акценти като например цветни аксесоари за баня, декоративно пано, интересен сувенир.

Черно – белият интериор е най – подходящ за баня в модерен, минималистичен, скандинавски, хай – тек стил.

Може да добавите топли нюанси като злато, жълто, червено, розово ако искате да „омекотите“ атмосферата в банята и да й придадете уют, топлина и комфорт. Ако изберете аксесоари в метални тонове като бронз, мед, сребро, злато банята ви ще придобие модерен, изискан, класически стил. В случай, че търсите изчистена, стилна и монохрамна визия пък оставете в бяната да властват само бялото и черното.

Не се опитвайте да добавите равни пропорции от давата цвята в банята. Изберете единия за основен, а другия за допълващ. Най – добре е да преобладава белият цвят, особено в малката баня. Той разширява пространството оптически, придава лекота и простота на интериора.

Може да направите прехода между двата констрастни цвята по – плавен като използвате и различни нюанси на сивото. Те ще направят банята ви елегантна и ще създадат хармонична и отпускаща атмосфера.


Комбинацията между черно и бяло е класика, която вероятно никога няма да излезе от мода. Контрастът