За какво да използваме перваза на прозореца

28/11/2018, 13:38:03
Оценка 5 от общо 2 гласа
28/11/2018
За какво да използваме перваза на прозореца

Обикновено единственото приложение на перваза на прозореца е като поставка за цветя. Той обаче има много по – големи възможности!

Вижте за какво може да бъде полезен:

Бар плот за бързо хапване

Первзът в кухнята може да се превърне в чудесно място за кафе и бърза закуска. Идеята е много подходяща за компактни кухни, в които няма място за обемна маса.

Работен плот в кухнята

Ако не ви достига мястото за приготовление на храната или съхранение на аксесоари и кухненски приспособления, то первазът може да ви свърши добра работа.

Кътче за релакс

Первзът може да се превърне в мека и удобна пейка за почивка, четене на книга, пиене на чай или гледане на телевизия.

Работно място

Това е отлична идея за малката дневна, спалня или детска стая. Первазът може да служи като поставка за лап топ, писане, рисуване, четене.

Поставете мивката под прозореца

В някои кухни това е едиснтвеното възможно решение за мивката когато пространството е ограничено.

Място за съхранение

Една от стандартните фунцкии на перваза е място за съхранение на книги, аксесоари, сувенири. Също така поставка за ваза или саксия с живи цветя.

Място за аксесоари в банята

В банята винаги не достига място. Затова ако разполагате с прозорец и перваз там, възползвайте се от него. Може да поставите не перваза кърпи, козметика, аксесоари за баня, също както и декоративни елементи, например ароматни свещи, сувенири.

Кът за четене с чекмеджета в детската стая

Под перваза могат да се направят рафтове или чемкемджета за съхранение на учебници, книги, дрехи, обувки. В детската стая още едно място за съхранение никога не е излишно. Повърхността на перваза може да се направи е мека тапицерия или възглавнички и да служи като място за четене и отдих.


Обикновено единственото приложение на перваза на прозореца е като поставка за цветя. Той обаче има м