Красота и комфорт с римски щори

18/06/2015, 03:00:00
Оценка 4.6 от общо 59 гласа
18/06/2015
Тагове:
Красота и комфорт с римски щори

Римските щори са едни от най – предпочитаните и актуални модели през последните години. Те успешно се използват като алтернатива на пердетата. Предлагат се в голямо разнообразие и пасват на всеки интериор и на всякакви архитектурни прозорци.

Римските щори са елегантни, модерни и могат да бъдат невероятен акцент във вътрешното пространство. Те внасят елегантност, уют и стил. Подходящи са за всички помещения – дневна, трапезария, кухня, спалня.

Римските щори са изработени от текстил, затова успешно заместват завесите, но стоят по – елегантно и ефектно. Обикновено се монтират над дограмата. Подходящи са и при наклонени тавани, скосени прозорци или такива с нетрадиционна форма.

Материята на щорите може да бъде различна както по – плътна, така и много лека, всичко зависи от предпочитанията и търсеният ефект. Съществуват нежни, ефирни и полупрозрачни материи, както и плътни, предпазващи ви дори от много силно слънце.

Щорите пасват както на традиционен стил на обзавеждане, така и на модерен.

Римските щори се монтират и демонтират лесно, практични са, имат възможност за почистване, а богатият набор от разцветки позволява лесно комбиниране с останалата част от интериора. Това ги прави идеалното решение за внасяне на уют, елегантност и функционалност във вашия дом.


Римските щори са едни от най – предпочитаните и актуални модели през последните години. Те усп