Индивидуалност и стил в градината

19/02/2016, 03:00:00
Оценка 4.6 от общо 60 гласа
19/02/2016
Тагове:
Индивидуалност и стил в градината

Градината е място за отмора, за забавление, за игра на децата. Тя е нашето кътче за събиране с приятели, за похапване със семейството, тя внася природата в нашия дом. Затова е важно да я обзаведем правилно, да я направим уютно и приятно местенце за прекарване на времето през топлите дни и вечери от годината.

Ако желаете да придадете по – различен облик на вашия двор, ако искате всички мебели и аксесоари до най – малкия детайл да са съобразени с вашия вкус и цялостния стил на градината е най – добре да изберете градински мебели по поръчка. Те ще придадат уникалност и характер на двора, каквито трудно бихте могли да постигнете с традиционните готови варианти в търговката мрежа.

Разбира се за повечето хора би било много трудно, а дори и невъзможно да измайсторят сами мебелите за двора си, затова е добре да се обърнете към специалист. Фирма Рилаван предлага производство на градински мебели и аксесоари и иглолистен строителен материал.
Можете да поръчате градинско обзавеждане, което ще бъде съобразено изцяло с вашия двор и вашите лични предпочитания как трябва да изглежда той. Мебелите са от естествено дърво, което е в неповторима хармония със зеленината наоколо и създава чувство на натуралност и естетика.

Какво градинско обзавеждане би било нужно за вашия двор - мечта:

Ограда и порти

На къде без тях?! Оградата и портите са огледалото на вашата градина, освен да ви пазят от злонамерени посегателства и любопитни погледи, те са и първото, което виждат вашите гости. Затова е важно да са надеждни и сигурни и да изглеждат добре.

Беседка или арка

Беседката, перголата или градинската арка не са само част от декора на вашия двор, те могат да ви осигурят приятно прекарване на открито като предпазват от дъжд или силно слънце. Те са незаменима част от къта за отдих в градината.

Маса със столове или пейки

Масата и столовете са едни от най – важните мебели във вашата зона за почивка и забавление на открито. Те трябва да бъдат практични, удобни, да се вписват в цялостния екстериор и разбира се да бъдат качествени. Последното е нещо, което много хора пренебрегват при избора на градински мебели, но то е от особено значение, тъй като те трябва да са устойчиви на влага, слънце, вятър, дъжд. Масата от дърво стои естествено и красиво в двора, предлага устойчивост, комфорт и стил.

Люлка или шезлонг

Шезлонгът и люлката са незаменими елементи от градинския кът за релакс. Те трябва да бъдат удобни, издръжливи, но също и елегантни и стилни.

Градински декорации

Градината е едно от местата вкъщи, в които смело може да използвате въображението си за подредба и декориране. Наред с естествената зеленина, дръвчета и пъстри цветя, изкусни градински декорации могат да направят вашия двор едно наистина райско кътче. Мелнички, декоративни герани, колички за цветя, каручки, градински мостчета, всички те направени от естествено дърво биха били чудесно украшение за всяка добре поддържана градина.

Градински аксесоари

Да не забравяме и цветята! Уникални дървени саксии, сандъчета и поставки за цветя допълват цялостното природно усещане и създават неповторима хармония в градината.

Ако желаете да обзаведете вашия двор с уникални мебели и аксесоари, направени по поръчка, не се колебайте!

За повече информация:

РИЛАВАН – Шошкови ООД

Адрес: с. Борима, обл. Ловешка

Телефон: 069 53 23 98

E-mail: rilavan@abv.bg


Градината е място за отмора, за забавление, за игра на децата. Тя е нашето кътче за събиране с прият