Спални с окачени тавани

14/01/2015, 03:00:00
Оценка 4.6 от общо 29 гласа
14/01/2015
Тагове:
Спални с окачени тавани

Таванът отдавна вече не е просто скучна бяла хоризонтална стена, той предлага много възможности за смели и разнообразни интериорни решения. Показахме ви всекидневни с окачени тавани и много ефектен дизайн. Сега ще обърнем внимание на таванът в друго също толкова важно помещение – спалнята.

Спалнята е помещение, в което целим уединение, хармония, спокойствие, топлина. За това най – често избираме пастелни, неутрални или топли цветове, мебели с обли форми и омекотени линии, но често пренебрегваме таванът...който е също толкова важен за обстановката в помещението.

Осветлението е един от ключовите детайли в обзавеждането на спалнята. Меката приглушена светлина създава уютна интимна атмосфера, освен това е важна за пълноценната почивка.

Окачен таван с вградено осветление придава уникален облик на спалнята. Изграждането на допълнителни декоративни ниши във всякакви форми допълва стилния ефект.

Таванът може да се изгради на едно или на няколко нива и в него могат да бъдат вградени различни видове осветителни тела.

Интериорните ефекти нямат граници ако се оставите на въображението си и използвате декоративни бои и мазилки и разнообразни светлинни решения.

С избора на подходящи форми и цветове, осветлението може да се превърне в най – изразителния акцент в спалнята!


Таванът отдавна вече не е просто скучна бяла хоризонтална стена, той предлага много възможности за с